Etiquetas

30 oct 2010

Webs d'interès

En el lateral del blog hi hem afegit algunes webs d'interès per nosaltres. La Nuri, la mare de la Berta, ens n'ha recomanat una molt interessant per aquestes dates (podeu veure la seva recomanació als comentaris del post "Ja tenim blog!!). Trobo molt interessant aquest tiups de propostes, doncs als nens els fascina això d'Internet!! Hi ha tot un món per descobrir. www.petitaxarxa.cat/castanyada

Vaig a entrar-hi de seguida!!

BONES FESTES DE TOTS SANTS A TOTS!!

25 oct 2010

Perquè ens anem coneguent...

Bé, he pensat que seria bo que ens anéssim coneixent. En aquest post podeu fer les presentacions i deixar les vostres dades de contacte si voleu...

Quan treure el bolquer??

Crec que tots ens fem aquesta pregunta. Els pares dels nens de P2 segurament ens la preguntem gairebé cada dia. O bé perquè encara no l'hem tret, o bé perquè l'hem tret però no sabem si ens està anant del tot bé.

Quan és el moment més adequat? El gran dilema...

Aprofitar l'estiu, esperar que ho demani el mateix nen. Quan estan preparats?

Els que ja ho han fet, com us ha anat l'experiència? Els que encara us ho esteu pensant, quina idea en teniu??


22 oct 2010

Ja tenim blog!!!

Hola a tots!!! Com veieu ja tenim blog! Després dels vostres ànims ens hem posat a treballar i per fi podem dir que INAUGUREM EL BLOG DELS CARGOLETS D'ORDIS.

A partir d'aquí, espero que sigui una eina útil per tots i sobretot molt participativa.
La idea seria que arran dels comentaris que aneu deixant en cada post, obrirem nous temes de debat per tal que pugueu anar dient la vostra. Per tal de poder participar només cal que cliqueu sobre el llapis que veureu sota aquesta entrada on diu "0 comentarios" I JA PODEU COMENÇAR A ESCRIURE.


ANIMEU-VOS!!!