Etiquetas

22 oct 2010

Ja tenim blog!!!

Hola a tots!!! Com veieu ja tenim blog! Després dels vostres ànims ens hem posat a treballar i per fi podem dir que INAUGUREM EL BLOG DELS CARGOLETS D'ORDIS.

A partir d'aquí, espero que sigui una eina útil per tots i sobretot molt participativa.
La idea seria que arran dels comentaris que aneu deixant en cada post, obrirem nous temes de debat per tal que pugueu anar dient la vostra. Per tal de poder participar només cal que cliqueu sobre el llapis que veureu sota aquesta entrada on diu "0 comentarios" I JA PODEU COMENÇAR A ESCRIURE.


ANIMEU-VOS!!!



2 comentarios:

  1. Bones!
    Us felicito per la iniciativa ja que crec que serà una bona eina de treball i comunicació.

    Amb la meva filla Berta ara que és temps de castanyes hem fet aquesta descoberta per internet i com que ens ha agradat moltíssim us ho recomanem. Es tracta del bloc: http://www.petitaxarxa.cat/castanyada/

    Hi trobareu dues coses molt divertides. El Karaoke on podreu cantar la cançó de la castanyera (versió moderna). I el racó del conte que es pot imprimir i colorejar.

    Nuri

    ResponderEliminar
  2. La proposta de la maleta viatgera que ens han fet les educadores als pares dels alumnes de P2 (una proposta genial!) m'ha fet pensar que podríem obrir un post sobre contes per tal que els pares i mares fem recomanacions.

    I per encetar tema, la meva primera recomanació és una petita descoberta feta fa pocs dies a la Biblioteca de Figueres i del projecte Nascuts per Llegir. Es tracta d'un llibre musicat. Us explico són una sèrie de llibres titulats: En Ton i la Rita... i publicats per l'editorial Abadia de Montserrat que van acompanyats d'un cd de música que ajuda a descobrir personatges i elements del conte. Una meravella!

    Us passo l'adreça del projecte Nascuts per llegir: http://www.nascutsperllegir.org/. Si us subscriviu al seu butlletí rebreu mensualment novetats i recomanacions de lectura pels més peques.

    ResponderEliminar