Etiquetas

25 oct 2010

Perquè ens anem coneguent...

Bé, he pensat que seria bo que ens anéssim coneixent. En aquest post podeu fer les presentacions i deixar les vostres dades de contacte si voleu...

5 comentarios:

  1. Sóc la M.Àngels, la mare de l'Elna de P2 i bé, sóc la que gestiono el blog. L'Elna és el tercer any que va a la llar i la veritat és que li agrada molt. Bé, de fet és la seva segona casa, doncs hi va des dels 4 mesos. No ha tingut mai problemes d'adaptació i és bastant sociable. Vivim a Ordis. I bé, si necessiteu res, doncs ja ho sabeu.
    El meu mail és mirinclos@hotmail.com

    ResponderEliminar
  2. Bon dia! Sóc en Roderic, bé, en podeu dir Rode, i sóc el pare de l'Elna. Primer de tot felicitats per la idea i la iniciativa! I també felicitats per la "creadora-gestionadora" del blog... És molt interessant i espero que la gent s'animi i participi per fer d'aquest lloc un espai interessant de consulta per a tothom.
    Endavant!!!

    ResponderEliminar
  3. Bé jo soc la LAia, la mare de l'Eudald Burgas i tot i que em conecto poc, crec que és molt bona idea ho del blog.... crec qeue sempre necessites saber què fan els altres pares o gestionen temes que potser ens costen a nosaltres de gestionar!!! la meva adreça de correu és: creixell29@hotmail.com

    ResponderEliminar
  4. Hola som la Susanna i en Jordi, els pares de la Xènia de P2. Felicitats per la iniciativa.
    Esperem poder connectar-nos més i poder intervenir. Conèixer més opinions sempre és molt interessant.

    ResponderEliminar
  5. Hola, sóc la Natàlia, la mare de l'Alèxia. Enhorabona pel blog, crec que ha estat una molt bona idea. És una eina que ens facilitarà la comunicació entre tots i el compartir una mica de tot el referent als nostres petits i petites.

    ResponderEliminar