Etiquetas

13 nov 2010

MANUALITATS

Avui com que és dissabte, m'he animat a buscar per internet algunes idees de manualitats pels caps de setmana de fred que ens esperen. Síííííí... Aviat arribarà el Nadal. De fet el pròxim dia 18 hi ha escola de pares i un dels temes és la decoració de Nadal. O sigui, que podem començar a pensar també en la decoració de casa nostra: i perquè no, a fer-la nosaltres mateixos amb els nostres nens. Us deixo algunes imatges d'idees i links de les webs perquè pugueu trobar tots els detalls de les manualitats.
Aquest arbre per retallar i enganxar el podeu trobar a primeraescuela.com
 i les boles per retallar i els retallables de la granota i la princesa aquí: saposyprincesas.com , concretament: http://www.saposyprincesas.com/Ocio_en_Casa/Juegos/7750/Recortables.aspx

1 comentario:

  1. Bones! Més idees pel Nadal: fer una estrella de paper decorada amb gomes de cabell. Ben fàcil de fer! Ho trobareu a:http://pescantidees.blogspot.com/search/label/Nadal. Aquest blog és el que segueixo sovint quan busco idees de manualitats per fer amb la Berta. Us el recomano! I també el blog de M. Bardera titulat: http://blocs.xtec.cat/mbardera on hi han un munt de propostes per fer amb els més petits. Molt recomanable l'apartat dedicat a educació infantil.

    ResponderEliminar