Etiquetas

31 mar 2011

Proposta de xerrada

Us interessaria organitzar entre els pares una xerrada amb pares de nens de P3 de les poblacions representades a la llar per tal que ens expliquin les seves "vivències" amb l'inici de l'escolarització, els canvis que han fet els nens, com s'han adaptat,etc...

Penso que podria ser interessant.

Si ho considereu així feu-m'ho saber i intentaríem organitzar-ho.

Ja sabeu que si teniu més idees me les podeu fer arribar.

Ajuda de la Generalitat per infants a càrrec

Es tracta de l'ajuda de la Generalitat per infants a càrrec menors de 3 anys: que heu cobrat l'any 2010??

Per exemple, l'Elna va néixer l'agost del 2008 i jo només he cobrat la part proporcional del 2008 més el 2009 (que el vaig cobrar el maig del 2010). Ara tocaria cobrar el 2010.

He trucat al 012 (allà t'informen de si la tens concedida i de la data prevista de cobrament). Doncs bé, la tinc concedida (això ja m'ho esperava) però no tinc data de cobrament assignada i m'han dit que tal i com estan les coses no saben quan ho pagaran.

Ja sé que aquest no és un tema que tingui res a veure amb la Llar, però com que ens afecta a tots, voldria encetar una mica d'enquesta per saber com teniu el tema...

29 mar 2011

Reunió Consell Participació

Bé, el proper divendres dia 1, fem la reunió trimestral del Consell de Participació (recordeu que és una reunió on assiteixen el representant de l'escola, el representant de l'Ajuntament, el representant dels mestres i el representant dels pares).

És un bon moment per traslladar les nostres idees, opinions, propostes i inquietuts al Consell de Participació. Una de les coses que es pot tractar és el tema de l'excursió a La Perdiu, ja que les mestres ens han demanat la nostra opinió: dates, transport,etc... O bé alguna idea per fer durant el trimestre: sortida, activitat, xerrada, etc...

Per tant, us animo a que em traslladeu totes les coses que us sembli que s'haurien de tractar al Consell de Participació per tal que pugui representar la opinió de tots vosaltres.

A reveure,

M.Àngels Clos
Representant dels pares

3 mar 2011

Xerrada-Col.loqui sobre les rebequeries

Bé, ja hi ha data per a la xerrada-col.loqui que es farà a la Llar d'Infants sobre les rebequeries i les emocions. Serà el pròxim dimarts dia 8 de març. Crec que és a les 9 del vespre.

A veure si hi som forces i a part d'aprendre el que ens explicarà la Mariona, fem un col.loqui ben interessant.

Fins llavors, doncs!!