Etiquetas

29 jun 2011

PIC-NIC

Hola a tots,

Bé, s'acosta el final de curs, i alguns dels nostres nens deixaran la Llar d'Infants. S'acabarà aquesta etapa i n'encetaran una de nova, amb altres amics i altres professors. També els pares entrarem en una nova dinàmica que és "l'escola dels grans" amb tot el que això comporta.

Com que a la Llar vénen nens de diferents poblacions, a partir del setembre ja no es veuran, o bé no ho faran tan sovint. És per aixó, i per acomiadar el curs tots plegats, que hem pensat organitzar un pic.nic el proper dia 10 de juliol a Ordis.

Penjat a la Llar trobareu tota la informació, però es tracta de que cadascú prepari alguna cosa per menjar o que porti alguna beguda i que dinem tots junts a l'aire lliure. Deixarem un paper a l'escola per tal que us pugueu apuntar pel menjar que penseu portar i per dir el número de persones que vindreu.

Espero que us animeu perquè penso que pot ser un dia bonic tant pels pares com per els nens, ja que estaran en un ambient diferent, amb els companys i les educadores, però també amb els pares.

Fins llavors, doncs!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario